Urmărește-ne în Social Media

r&b, jazz

The Jazzy Jo Experience

Poster eveniment The Jazzy Jo Experience

The Jazzy Jo Experience reunește experiențele artistice ale Ioanei Sihota într-un show definit de versatilitatea și libertatea Jazz-ului. Ești invitat pe 27 septembrie la Grădina Urbană din București să te bucuri de un concert de neratat.

Bilete concert The Jazzy Jo Experience la Grădina Urbană

  • Acces General - 35 lei

Reguli de acces:

  • Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile.
  • Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat.
  • Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane rezervate și în funcție de momentul achiziției biletului.
  • Rezervările sau biletele cumpărate de mai puțin de 4 persoane vor fi așezate la mese cu alți participanți care au cumpărat bilet, în limita locurilor disponibile și cu nu mai mult de 4 persoane/masă.
  • Biletele trebuie să fie în posesia dumneavoastră pentru scanare fie în format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat și vi se va pune o brățară de acces. Această brățară este obligatoriu să fie purtată pe toată durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
  • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumătate de ora înaintea începerii evenimentului.
  • Având în vedere dispozițiile legale date de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19 vă informam și vă rugam să cooperați în respectarea tuturor normelor impuse.

De la standardele clasice de jazz până la prospețimea funk-ului și nu în ultimul rând a creațiilor proprii Jazzy Jo, showul se caracterizează prin diversitatea și flexibilitatea stilurilor, reinterpretate și reorchestrate.

De aceea, prin Caue De Marinis (bass), Rareș Neagoe (percuție, tobe), Gabi Neagu (chitară, voce) și Ioana Sihota (voce, percuție), showul se traduce printr-o experiență unic, de fiecare dată emoțiile trăite și forma lui fiind diferite.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 septembrie 2020. Ref #135394

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.