Urmărește-ne în Social Media

jazz

The Jazzy Jo Experience

Poster eveniment The Jazzy Jo Experience

The Jazzy Jo Experience reunește experiențele artistice ale Ioanei Sihota într-un show definit de versatilitatea și libertatea jazz-ului. Ești invitat pe 29 august la The Pub - Universității să te bucuri de un concert de neratat.

Bilete concert The Jazzy Jo Experience

  • Acces General - 30 lei

De la standardele clasice de jazz până la prospețimea funk-ului și nu în ultimul rând a creațiilor proprii Jazzy Jo, show-ul se caracterizează prin diversitatea și flexibilitatea stilurilor, reinterpretate și reorchestrate. De aceea. show-ul se traduce printr-o experiență unică, de fiecare dată emoțiile trăite și forma lui fiind diferite

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 august 2021. Ref #141778

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.