Urmărește-ne în Social Media

jazz, pop

The Jazzy Jo Experience

Poster eveniment The Jazzy Jo Experience

Direct de pe scena finalei X Factor, Jazzy Jo se reîntoarce la 14thLANE cu un show special, plin de energia și sensibilitatea artistei tale preferate. Evenimentul va avea loc pe 15 ianuarie 2022.

Bilete concert The Jazzy Jo Experience la 14thLANE

  • Acces General - 50 lei

*toate biletele achiziționate trebuie însoțite de rezervare la numărul afișat pe bilet.

Reguli de acces:

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • test anticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • test PCR valabil 72h sau antigen valabil 24h, disponibile în Certificatul Verde.
  • documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
  • minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

Vocea unică, pasiunea pentru muzică și talentul de a trece prin stiluri foarte diferite pentru a crea o atmosferă electrizantă fac din Jazzy Jo o artistă completă.

Ești așteptat la o seară în care muzica live de calitate, farmecul lui Jazzy Jo și propunerile gastronomice rafinate te vor ajuta să începi anul așa cum trebuie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 ianuarie 2022. Ref #144201

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.