Urmărește-ne în Social Media

pop

The Humans

Cerbul de Aur 2018

Pe 4 iunie, The Humans urcă pe scena din True Club. Artiștii au pregătit un proiect muzical care anunță mult dans și energie bună.

Bilete concert The Humans la True Club

  • Acces General - 40 lei

The Humans reprezintă proiectul unor muzicieni extrem de cunoscuți, care și-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului. Nu este vorba doar de entertainment, ci de emoție transmisă muzical prin compoziții originale. Fiecare dintre membrii trupei rezonează cu același mix de stiluri musicale: funk-pop-rock, iar reuniunea lor în cadrul unui proiect unic nu este de test, ci de empatie.

The Humans a reprezentat România în semifinala concursului Eurovision din 2018 cu piesa "Goodbye".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2021. Ref #139873

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.