Urmărește-ne în Social Media

jazz

The Funky Knuckles

Poster eveniment The Funky Knuckles

Jazz Nouveau revine cu o nouă serie de concerte ce vor avea loc în Club Control. Pe data de 21 noiembrie, pe scena clubul va urca The Funky Knuckles. 

Bilete concert The Funky Knuckles la Control

  • Acces General - 70 lei

Americanii The Funky Knuckles aparțin unei noi generații de instrumentiști improvizatori, sfidând canoanele muzicale fără a pierde din vedere groove-ul.

Membrii grupului, Wes Stephenson - bass, Cedric Moore - tobe, Phill Aelony/Ethan Ditthardt - chitară, Ben Bohorquez - Saxofon, Evan Weiss - Trompetă, Kwinton Gray - clape au colaborat cu Janet Jackson, Stanley Clarke sau Larry Carlton.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2022. Ref #151118

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.