Urmărește-ne în Social Media

rap

The Fresh pres. Akua Naru

Poster eveniment The Fresh pres. Akua Naru

UPDATE: În urma intrării în vigoare a unei măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus,  evenimentul The Fresh pres. Akua Naru a fost amânat. Biletele achiziționate deja rămân valabile și le veți putea utiliza în continuare atunci când va fi o altă dată stabilă pentru eveniment.

The Fresh revine cu o nouă ediție având-o din nou ca invitat pe îndrăgita artistă Akua Naru. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane pe 29 martie 2020. Akua Naru va fi acompaniată de cântăreața și compozitoarea Marú, care va urca pe scenă pentru a crea aceeași atmosfera intimă și foarte relaxată cu care ne-a obișnuit.

Info Acces: ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Bilete The Fresh pres. Akua Naru la Arenele Romane

  • Earlybird - 49 lei

Akua Naru, cea care a reinventat hip-hop-ul feminin, revine în București și ne promite un concert plin de lirism contemporan. Reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 - "The Journey Aflame". De atunci, Akua Naru a mai lansat trei materiale discografice: "The Live & Aflame Sessions" (2012), "The Miner's Canary" (2015) și "The Blackest Joy" (2018).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #131402

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.