Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

The Fresh pres. Akua Naru la Arenele Romane

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: duminică, 29 martie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București
Organizator: The Fresh Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: În urma intrării în vigoare a unei măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus,  evenimentul The Fresh pres. Akua Naru a fost amânat. Biletele achiziționate deja rămân valabile și le veți putea utiliza în continuare atunci când va fi o altă dată stabilă pentru eveniment.

The Fresh revine cu o nouă ediție având-o din nou ca invitat pe îndrăgita artistă Akua Naru. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane pe 29 martie 2020. Akua Naru va fi acompaniată de cântăreața și compozitoarea Marú, care va urca pe scenă pentru a crea aceeași atmosfera intimă și foarte relaxată cu care ne-a obișnuit.

Info Acces: ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Bilete The Fresh pres. Akua Naru la Arenele Romane

  • Earlybird - 49 lei

Akua Naru, cea care a reinventat hip-hop-ul feminin, revine în București și ne promite un concert plin de lirism contemporan. Reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 - "The Journey Aflame". De atunci, Akua Naru a mai lansat trei materiale discografice: "The Live & Aflame Sessions" (2012), "The Miner's Canary" (2015) și "The Blackest Joy" (2018).

Vezi mai multe știri și materiale despre Akua NaruMarú

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE