Urmărește-ne în Social Media

pop

The Details

Poster eveniment The Details

The Details va susține un concert în Expirat Halele Carol pe 25 februarie 2020, de la ora 20:00.

Bilete concert The Details în Expirat Halele Carol

  • Presale - 20 lei

The Details redă viață muzicii anilor '60, presărând-o cu armonii bogate, influențe de surf, jazz, avantgarde, folk, și dream pop, din care rezultă cea mai frumoasă coloană sonoră pentru cele mai pure și intense sentimente.

Conținând muzicieni din Coma, Illuminati, și Lost Society, proiectul a fost deja lăudat de publicații din străinătate. EP-ul de debut - "To Charles Dickens and Back", înregistrat în Marea Britanie și la Real Sound & Vision Studios alături de Victor Panfilov, beneficiază de invitați care au lucrat cu Paul McCartney, Bob Dylan, The Beach Boys, și Brian May (Queen).

The Details și-a început cariera concertistică la finele anului 2017, având deja la activ concerte de succes în cluburi din București (Arenele Romane, Hard Rock Cafe, Control, și multe altele), Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Brașov, Constanța, și Cluj, la festivaluri ca Femei pe Mătăsari, Green Sounds Fest (pe aceeași scenă cu The Hives), DokStation Film Fest, Bucharest Christmas Market, Craft Beer Fest, sau Rocanotherworld (Iași).

Cariera concertistică a inclus împărțirea scenei cu trupe precum The Hives (Sue), Crazy Town (SUA), Don Letts (arhivistul si regizorul videoclipurilor The Clash), Bosquito, Vița de Vie, Coma, și a culminat de curând cu două recitaluri la The Cavern Club (unde și-au început cariera cei de la The Beatles) din Liverpool, UK, în cadrul celui mai mare festival de power pop, numit International Pop Overthrow.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 ianuarie 2020. Ref #130874

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.