Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

New Year's Eve - The Craziest Wonder Carnaval (3 Sud Est)

Poster eveniment New Year\'s Eve - The Craziest Wonder Carnaval (3 Sud Est)

Wonderland Resort din Cluj-Napoca găzduiește o mega petrecere de Revelion. 3 Sud Est, Mc Geo Da Silva, DJs, Saxophone & Piano Show, foc de artificii memorabil, acrobați internaționali și mulți alți invitați speciali sunt atracțiile serii.

Bilete New Year's Eve - The Craziest Wonder Carnaval (3 Sud Est)

  • 530, 34 lei - Sala Orhideea (program normal, fără acces la concertul 3 Sud Est)
  • 744,62 lei - Sala Grande Vista (program normal, cu acces la concertul 3 Sud Est)

*inclusă masa festivă de revelion cu mâncare și băutură.

Trupa 3 Sud Est a fost înființată în 1997, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele "Amintirile", "Ai plecat", "De ziua ta". De-a lungul timpului, muzica lansată de 3 Sud Est a avut un rol important în evoluția industriei românești de divertisment. Formația s-a bucurat de o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de hituri care au stat în fruntea topurilor muzicale și a playlisturilor din FM. Grupul a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde a reușit să împărtășească emoția fiecărui single lansat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 decembrie 2022. Ref #151824

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.