Urmărește-ne în Social Media

jazz

The Cat Empire

Poster eveniment The Cat Empire

Concertul trupei australiene The Cat Empire, anuntat initial pentru prima zi a festivalului B’ESTFEST Summer Camp, se va desfasura la Arenele Romane, data ramanand neschimbata, respectiv 31 iulie 2014. Subcarpati, Basska si Blazing Vibez Soundsystem vor concerta în deschidere.

RECOMANDĂRI:

Cunoscuți în întreaga lume ca fiind una dintre cele mai bune formații live, The Cat Empire asigură o petrecere oriunde ar cânta. Sunetul lor este cel mai bine descris cu ajutorul unei serii de “slash”-uri combinate din mai multe stiluri muzicale: Jazz, Ska, Reggae, Funk, Latin, Gypsy, Cuban, Australian.

Prețuri bilete concert The Cat Empire la Arenele Romane:

 • 80 lei
 • 130 lei

Abonamentele achizitionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp își păstrează valabilitatea si pentru acest eveniment, fiind insa necesara preschimbarea lor in bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei Myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office [at] myticket.ro.

Program concert The Cat Empire:

 • 18:00 - Deschiderea porților
 • 19:10 - Blazing Vibez Soundsystem
 • 20:20 - Basska
 • 21:00 - Subcarpați
 • 22:00 - The Cat Empire

Este interzis accesul cu:

 • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutura, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, băuturi sau mâncare, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere,
 • obiecte contondente, arme
 • animale de companie,
 • aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video
 • umbrele

Jetoane:

 • Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seara, de la casieriile din incintă, până în ora 24:00, fie până pe 30 august, prin trimiterea unui email la adresa [email protected].

Căi de acces și transport:

 • Pentru accesul către Arenele Romane, publicul poate folosi atât aleile din Parcul Carol, cât și strada Cuțitul de Argint. Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, numărul locurilor de parcare amenajate în zonă fiind extrem de redus.

Acces copii:

 • Nu este încurajată prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului foarte puternic, însă dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

The Cat Empire a luat ființă în Australia, în anul 1999, fiind formată în prezent din Ollie McGill (clape si backing vocals), Ryan Monro (bas si backing vocals), Felix Riebl (percutie si vocal), Harry James Angus (trompetă și vocal), Will Hull-Brown (tobe) și Jamshid “Jumps” Khadiwhala (turntables, percutie). Muzica lor a fost descrisă ca un melanj ingenios de jazz, funk și rock, cu puternice influențe latino, reggae, ska și dub, trupa fiind recunoscută pentru atitudinea militantă față de spargerea barierelor muzicale, geografice și lingvistice. De altfel, temele preferate sunt respingerea materialismului și consumerismului, intoleranță și război și, totodată, promovarea diversității culturale și a unei vieți simple, lipsite de griji.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 august 2014. Ref #67888

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.