Urmărește-ne în Social Media

rock

The Case

Poster eveniment The Case

Trupa The Case va susține un concert la Faber din Timișoara pe 12 august. Muzicienii vor cânta noile lor single-uri și vor lansa în premieră noul videoclip pentru piesa "Monster". În deschidere va cânta formația Unity of Opposites.

Bilete concert The Case la Faber

  • Acces General - 40 lei

Program:

  • 21:00 - Unity of Opposites
  • 22:00 - The Case

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale. Trupa a urcat pe unele dintre cele mai importante scene, susținând concerte la Electric Castle, Snowfest sau Best Fest.

The Case are la activ două materiale discografice: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017) și continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă Alfred Ciprian Paroș (voce, chitara ritm), Adrian Istodorescu (chitara lead), Cristian Paroș (clape) și Mihai Bele (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 august 2021. Ref #141358

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.