Urmărește-ne în Social Media

rock

"The Best Of" - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro

Poster eveniment \"The Best Of\" - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro

Pe 9 martie 2024, publicul este așteptat la Sala Palatului din București, la un concert "The Best Of" - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro.

Bilete "The Best Of" - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro la Sala Palatului

  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 189 lei, Cat A 129 lei, Cat B 99 lei, Cat C 79 lei
  • presale: VIP 209 lei, Cat A 149 lei, Cat B 119 lei, Cat C 99 lei
  • la acces: VIP 250 lei, Cat A 190 lei, Cat B 150 lei, Cat C 130 lei

*la biletele earlybird și presale se adaugă comisionul specific agenției de ticketing.

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară solo) şi Doru Borobeică (bass), ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo prezentare.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești. Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 decembrie 2023. Ref #157416

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.