Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

The Amsterdams

Poster eveniment The Amsterdams

The Amsterdams revine în Club Control cu un concert ce va avea loc pe 14 mai 2022. Ești așteptat să te bucuri de o seară plină de muzică de calitate.

Bilete concert The Amsterdams la Control

  • Acces General - 50 lei
  • Acces studenți - 30 lei (cu prezentarea obligatorie a cărții de identitate și a carnetului de student la intrare)

The Amsterdams este un grup indie rock/pop înființat la București în 2005. Cu influențe din scena alternativă britanică, trupa și-a stabilit rapid un renume printre ascultătorii de gen, sound-ul lor lejer și inovator fiind primit cu entuziasm. Cu un EP de debut și patru albume de studio în discografie, The Amsterdams a cântat de-a lungul vremii la toate festivalurile importante din țară, alături de multe escapade în străinătate în țari precum India, Anglia, Franta, Italia, Austria, Croația, Spania etc., continuând să-și rafineze sound-ul și să exploreze noi drumuri muzicale, adăugând influențelor indie/brit și mai multe elemente electro-pop.

The Amsterdams sunt: Andrei Hațegan (voce, chitară), Ovidiu Bejan (voce, synth), Andrei Ungureanu (chitară), Dragoș Crifca (bass).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 aprilie 2022. Ref #146653

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.