Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

The 1975

Poster eveniment The 1975

UPDATE: Concertul trupei 1975 se muta la Romexpo în aer liber. Acesta va avea loc tot pe 26 iunie. Show-ul la Arenele Romane este aproape sold out, iar producția trupei este una pe măsură așa că organizatorii au hotărât mutarea concertului într-un spațiu mai mare.

Fanii care aveau bilete la categoria Premium vor fi relocați automat la tribuna Premium (VIP) de la Romexpo, fanii cu bilete la categoria Teren vor sta în continuare în fata scenei, iar fanii cu bilete la Acces General vor sta tot la categoria Acces General (dar fără loc) în spatele categoriei Teren.

La patru ani de la ultimul concert în România, trupa The 1975 revine în țara noastră cu un show de neratat. Concertul are loc pe 26 iunie 2023.

Bilete concert The 1975

  • Teren - 259, 14 lei
  • Acces General - 197,36 lei

Info acces:

  • Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert, volumul va fi puternic și poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind un spațiu propice pentru evenimentele de gen. Ei recomandă totuși să veniți din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

The 1975 abordează un pop rock cu influențe dintr-o gamă variata de genuri muzicale precum indie, funk, electro sau synth. Trupa a lansat primul album în 2013, materialul ajungând pe prima poziție în topul albumelor din UK și pe locul 28 în Billboard 200. Discul a adus trupei trei Discuri de Platină și trei Discuri de Aur.

De atunci, The 1975 a mai lansat patru materiale de studio, fiecare dintre ele ajungând în topurile din întreaga lume și aducând formației alte Discuri de Platina sau de Aur. Cel mai recent album este "Being Funny in a Foreign Language", lansat pe 14 octombrie 2022.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #152081

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.