Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Teodora Enache - All About Joy la Universitatea "Babeș-Bolyai" (Cluj-Napoca)

Raportează erori Data: joi, 22 noiembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:

Teodora Enache va susține un concert la Universitatea Babeș - Bolyai (Sala Auditorium Maximum) pe 22 noiembrie 2018. Artista urcă pe scenă în formulă de trio, alături de Călin Grigoriu – la chitară și Joca Perpignan – la percuție.

Bilete concert Teodora Enache - All About Joy

  • Categoria 1 - 100 lei
  • Categoria 2 - 70 lei

Teodora explorează tot mai mult în ultimii ani, în compozițiile și spectacolele ei, valoarea ritualică a muzicii, capacitatea unică a acesteia de a crea conexiuni privilegiate între oameni și de a-i face să perceapă existența rădăcinii comune care ne unește pe toți. Ea include ideea de ritual de celebrare a vieții și în noul ei spectacol, "All About Joy", aducând publicului clujean prilejul de a primi darul bucuriei prin muzică.

Pentru noul ei spectacol, Teodora Enache a pregătit un program de compoziții proprii, dar și piese provenind din cele mai diverse segmente muzicale, care au inspirat-o pentru re-aranjări originale. Spiritul jazzului devine, astfel, limbajul muzical de frontieră care îi permite să integreze printr-un fusion ritualic jazzul classic, blues-ul, ritmurile latine și world music.

Pe scena de la Auditorium Maximum din Cluj, Teodora i-a invitat ca parteneri de dialog pe Călin Grigoriu – un foarte versatil, nuanțat și migălos chitarist, cu un sound care trece fără cel mai mic efort de la clasic la funk și pe Joca Perpignan – un percuționist născut și crescut în Rio de Janeiro, cu ritmul în sânge, care aduce culoare prin abordările sale proaspete și creative.

Vezi mai multe știri și materiale despre Teodora Enache

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE