Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Teodora Enache - From Classic To Jazz la Teatrul Naţional București

Raportează erori Data: luni, 9 septembrie 2019Ora de incepere: 19:30 Loc:
Teatrul Naţional București,
București 35583

Spectacolul From Classic to Jazz, creat și interpretat de Teodora Enache, va putea fi vizionat în cadrul Festivalului Internațional George Enescu 2019, în reprezentație unică, pe 9 septembrie, la Teatrul Național din București.

Bilete concert Teodora Enache - From Classic To Jazz

  • Categoria 1 - 100 lei
  • Categoria 2 - 70 lei
  • Categoria 3 - 50 lei

From Classic to Jazz este o creație pregătită special cu prilejul Festivalului Internațional George Enescu 2019 de Teodora Enache și echipa ei. Conceptul concertului are ca punct de plecare forța unică a muzicii clasice de a genera emoție și de a crea armonia, toate reprezentând o sursă fertilă pentru o nouă exprimare într-un alt limbaj muzical, în acest caz jazzul. Abordarea muzicii clasice în cheie jazz este o direcție pe care Teodora Enache o explorează de mai mulți ani. Aceste căutări au condus-o recent spre abordarea creației marelui compozitor român George Enescu.

Concertul From Classic to Jazz include, alături de "Rapsodia I" și "Rapsodia a II-a" de George Enescu, o serie creații vocale în premieră inspirate de "Dansurile Românești" - de Bela Bartók,  "Sonata Lunii" - de Ludwig van Beethoven, "Air"- de Johann Sebastian Bach sau "Canon" - de Johann Pachelbel.

Împreună cu solista și compozitoarea Teodora Enache, pe scena Teatrului Național din București vor urca lin Grigoriu – chitară și aranjamente muzicale, Joca Perpignan (Israel) – percuție și, ca invitat special, Răzvan Suma – violoncel.

Vezi mai multe știri și materiale despre Teodora Enache

Calendar concerte

<< nov. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE