Urmărește-ne în Social Media

jazz, world music

Teodora Brody Enache

Poster eveniment Teodora Brody Enache

Pe 18 iunie, la ARCUB, cunoscuta interpretă vocală Teodora Brody Enache invită publicul la ultimul concert Impromptu din stagiunea 2022-2023, care reprezintă o premieră absolută. Artista îi are ca invitați pe Elias Nardi și Max Pizio, muzicieni italieni pe care îi întâlnește pentru prima dată cu ocazia acestui concert.

Bilete concert Teodora Brody Enache

  • Categoria I - 70 lei
  • Categoria II - 50 lei

Evenimentul organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București încheie stagiunea 2022-2023 de concerte experimentale Impromptu, un proiect original inițiat de Teodora Brody Enache, în care nu există compoziții, scenarii sau repetiții prealabile, ci muzica se naște pe scenă, sub ochii publicului, inspirată din energia irepetabilă a momentului și din emoția întâlnirii dintre artiști și spectatori. Fiecare concert Impromptu by Teodora Brody Enache este spontan și inedit, o experiență pentru care nu te pregătește nimic din ceea ce știi deja despre muzică, despre călătoriile sufletești în care aceasta te poate poartă, despre viață în general.

Pe 18 iunie, Teodora îi va avea ca invitați speciali pe interpretul la oud Elias Nardi și multi-instrumentistul Max Pizio, într-o primă întâlnire de creație muzicală - premisa perfectă pentru un Impromptu memorabil.

În celelalte patru concerte din seria Impromptu by Teodora Brody Enache, desfășurate în stagiunea 2022-2023, solista i-a avut alături pe muzicienii Stanley Jordan (chitară), Marco Mezquida (pian), Martín Meléndez (violoncel), Călin Grigoriu (chitară), Andrei Kivu (violoncel, trompetă, flaut), Andrei Raicu (electronics), Lucian Maxim (percuție) și invitații speciali Ali Asghar Rahimi (tanbour) și actorul Vlad Ivanov (poezie).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 mai 2023. Ref #153870

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.