Urmărește-ne în Social Media

Teo, Vio și Costel - Undeva la mijloc

Poster eveniment Teo, Vio și Costel - Undeva la mijloc

Pe 10 mai, Teo, Vio și Costel revin pe scena Sălii Palatului cu un show fresh care se numește "Undeva la mijloc". Cei trei sunt cunoscuți de ceva vreme ca făcând parte din scena de stand-up comedy din România, chiar de la geneza ei, sau de la podcastul "Între show-uri", apariții TV în juriul Stand Up Revolution sau alte emisiuni de pe YouTube.

Bilete Teo, Vio și Costel la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 204,95 lei
  • Categoria A (earlybird) - 164,95 lei
  • Categoria B (earlybird) - 132,95 lei
  • Categoria C (earlybird) - 108,95 lei

Teo este undeva la mijloc între filosofie și comedie cu un stil divers și bine documentat, cu material mind-blowing, te prinde, te surprinde și te lăsa să pleci acasă cu gândurile undeva la mijloc.

Vio este cel mai iubit comediant între comedianți, undeva la mijloc între cariera de stand up și afaceri, mai mereu undeva la mijloc pe canapeaua de la podcast sau scaunul de invitat la emisiuni pe YouTube, undeva la mijloc și între cluburile de stand up și mereu undeva la mijloc în afișele cu Teo și Costel.

Costel este undeva la mijloc între cariera de comediant, faima de artist și familie. Dă-i un punct de vedere și te va duce în mijlocul universului propriilor lui trăiri și te va plimba în caruselul perspectivei comice a vieții.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2023. Ref #152810

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.