Urmărește-ne în Social Media

Teo, Vio și Costel

Poster eveniment Teo, Vio și Costel

Teo, Vio și Costel, colegi de scenă, prieteni, cel mai longeviv trio de stand-up comedy din România urcă din nou pe scena Sălii Palatului pe 13 noiembrie. Show-ul face parte din turneul aniversar "20 de ani de comedie în 40 de orașe".

Bilete Teo, Vio și Costel la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 209 lei + taxe
  • Categoria A (earlybird) - 167 lei + taxe
  • Categoria B (earlybird) - 133 lei + taxe
  • Categoria C (earlybird) - 83 lei + taxe
  • Under 23 (earlybird) - 50 lei + taxe

Deși totul a început ca un hobby, acum 20 de ani, pe scenă la Cafe Deko, în timp au devenit comedianți full-time. Cine nu s-a uitat măcar o dată la un episod "Între Show-uri", din cele peste 400?, cinci sezoane și un pic de "Comedianți pe drumuri", "Somncast", "CineȘtieCe" sau "RSS Reloaded".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2024. Ref #158268

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.