Urmărește-ne în Social Media

Teo, Vio și Costel - Numa' la Noi

Poster eveniment Teo, Vio și Costel - Numa\' la Noi

Pe 30 mai, Teo, Vio și Costel revin pe scena Sălii Palatului cu un show de neratat - "Numa' la Noi". Ești invitat să începi vara cu dreptul și să te răcorești cu o porție sănătoasă de râs.

Bilete Teo, Vio și Costel - Numa' la Noi la Sala Palatului

  • VIP - 224,36 lei
  • Categoria 1 - 184,36 lei
  • Categoria 2 - 144,36 lei
  • Categoria 3 - 104,36 lei
  • Categoria 4 - 84,36 lei

Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo Aici s-au născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiență vastă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane și colaborări cu comedianți din afară.

Vio a început să facă stand up în 2004 la Cafe DeKo. A fost inspirat atât de comedianți din afară, precum Eddie Izzard, cât și de băieții care începuseră să țină primele show-uri în clădirea Teatrului Național. În cei zece ani de scenă, cu spectacole atât în club, cât și în țară, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupa Deko. De atunci, stand-up comedy este pasiunea, provocarea și meseria lui. Ca stand-upper, Costel este un povestitor și un fin observator al atitudinilor, dispozițiilor și preocupărilor umane, cât și un performer cu umor spumos și uneori absurd, care reușește să se apropie de public și să-l surprindă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 mai 2022. Ref #145554

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.