Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

TECH N9NE la Quantic Club

Raportează erori Data: sâmbătă, 2 martie 2019Ora de incepere: 23:45 Loc:
Quantic Club,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Unul dintre cei mai importanți artiști rap ai momentului ajunge în București pentru prima oară. TECH N9NE va concerta pe scena Clubul Quantic pe 2 martie 2019. În deschidere vor cânta Krizz Kaliko și Cedry2k.

Bilete concert TECH N9NE în Club Quantic

  • Acces General - 70 lei

TECH N9NE a reușit cu noul album, "Planet" să ajungă pe locul 1 în Billboard Rap Chart, în Independent Rap Chart și în R&B and Hip Hop Chart. TECH N9NE este recunoscut drept artistul hip hop cu cea mai bogată activitate live, el stabilind și un record mondial: "Cel mai lung turneu hip hop din istorie”. Muzicianul a susținut 90 de concerte în 99 de zile.

În 2015, TECH N9NE a înregistrat un single alături de Eminem, însă lista colaborărilor importante este una mult mai extinsă.

Krizz Kaliko este colaborator permanent al lui TECH N9NE, dar artistul are în spate și o cariera solo foarte solidă. El a lansat până în prezent șase albume de studio, multe dintre ele reușind să obțină locuri în Billboard Top 200.

Cedry2k este unul dintre cei mai cunoscuți artiști rap din România. Cu o carieră incontestabilă de peste 20 de ani, cu opt materiale de studio, dar mai ales cu versurile puternice și profunde, Cedry2k s-a impus pe piața muzicală.

Vezi mai multe știri și materiale despre TECH N9NE

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE