Urmărește-ne în Social Media

folk, pop, world music

Taxi

Afiș Taxi concert la Teatrelli

Taxi vin cu un concert sâmbătă, 30 mai la Teatrelli de la ora 20:00. Cu peste o mie de concerte în România și în străinătate, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi este una dintre cele mai iubite trupe din România.

Bilete concert Taxi la Teatrelli

  • 41,58 RON

Taxi s-a lansat în 1999, venind direct cu o soluție: „Criogenia lansează România”. La doar un an de la înființare, trupa Taxi a reprezentat România la Eurovision.

Subiectele abordate de cei de la Taxi au devenit apoi din ce în ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.

În ultimii ani, Dan Teodorescu, împreună cu Taxi, au continuat să aibă preocupări diverse : au explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-au preocupat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, după ce au petrecut câteva zile pe plajă au depistat o „Dramă în Vamă”, au lansat mesaje motivaționale - „Bă, treci la coadă!”, dar și-au păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, NonStop” și „Ești iubibilă”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor, iar cele trei videoclipuri au avut parte de nenumărate remake-uri.

Îi știți, îi iubiți, așa că pe 30 mai vă invităm să îi ascultăm live la Teatrelli!

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2015. Ref #78958

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.