Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Taxi

Afiș Taxi Concert Taverna Studioului Buftea 2016
 • Data
  vineri, 12 februarie 2016
 • Ora de începere
  21:00
 • Acces
  Bilete in avans

Începem weekend-ul îndrăgostiți alături de trupa Taxi care va concerta la Taverna Studioului din Buftea, pe 12 februarie. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu, adică trupa Taxi sunt pregătiți de spectacol.

Cei șapte membri ai trupei cu personalități diferite sunt legați de dragostea pentru muzică, dar și de o frumoasă prietenie, care îi face să fie împreună la bine și la greu, pe scenă și în afara ei. Aceasta face ca niciun spectacol Taxi să nu semene cu altul. Membrii trupei râd și glumesc, se simt bine împreună și transmit această stare.

Probabil că printre motivele care au făcut ca Taxi să fie una dintre cele mai iubite trupe din România, în afară de textele cu mesaj inteligent, umor, melodicitatea specifică, se numără și spiritul trupei, deschiderea către oameni, către noi prieteni.

 Bilete Concert Taxi la Taverna Studioului din Buftea

 • Categoria A (număr limitat, 40 de locuri) – 55 de lei
 • Acces general – 45 de lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 ianuarie 2016. Ref #86315

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.