Urmărește-ne în Social Media

pop

Taxi

Concert Taxi la Hard Rock Cafe Bucuresti, 2016

Trupa Taxi se va reîntoarce pe scena de la Hard Rock Cafe București pe 14 ianuarie 2016, începând cu ora 21:30 într-un concert demn de început de an.

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI înseamnă peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Umorul fin al lui Dan Teodorescu și pofta de a cânta a întregii trupe sunt ingredientele care conferă unicitate fiecărui concert marca Taxi.

Bilete Concert Taxi la Hard Rock Cafe București

  • VIP (în fața scenei) - 80 lei
  • Acces General (fumători/nefumători) - 60 lei
  • Fără loc - 60 lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 decembrie 2015. Ref #85342

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.