Urmărește-ne în Social Media

folk, rock, world music

Taxi

Afiș Taxi Concert Hard Rock Cafe 2015

În data de 10 septembrie 2015, cei de la Taxi se întorc pe scena din București, mai exact la Hard Rock Cafe, unde vor susține un concert începând cu ora 21:30.

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi face spectacol cu fiecare apariție. Umorul fin al lui Dan Teodorescu și pofta de a cânta a întregii trupe sunt ingredientele care conferă unicitate fiecărui concert marca Taxi.

Bilete Concert Taxi la Hard Rock Cafe

  • VIP (cu loc la masă în fața scenei) - 80 de lei
  • Acces general (cu loc la masă în sală sau în picioare) - 60 de lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iulie 2015. Ref #80690

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.