Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Taxi

Afiș concert Taxi la Berăria H

Taxi vin cu un concert pe scena de la Berăria H, pe data de 3 aprilie 2015, de la ora 23:00. Urcă-te în taxi și vino la concert să asculți live piese precum NonStop, Stelele care cad, Ești iubibilă, Cele două cuvinte sau Iubește-mă în doze mici!

Bilete Taxi la Berăria H

  • 40 de lei

TAXI este o trupă de pop/rock cu renume pe piața muzicală românească. Fondată în 1999, Taxi alături de al său carismatic solist, Dan Teodorescu, a reprezentat România la Eurovision  cu cântecul Luna, moment ce i-a adus și renumele printre ascultătorii români. Tot în anul 2000 au lansat și albumul Trag un claxon, un succes la acel moment în industria muzicală de la noi, mai ales datorită hit single-ului Jumătatea mea. În 2004 a apărut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa Aici sunt banii dumneavoastră. În 2007 apare albumul Romantica, ce contine 12 piese de dragoste dar și multe colaborări cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Rădulescu și mulți alții. Din 2009 încoace, Taxi a susținut numeroase concerte în țară, dar și afară, iar cel mai recent album, Cele două cuvinte, a fost cântat de-a lungul și de-a latul țării și datorită single-ului care dă numele albumului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 martie 2015. Ref #77276

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.