Urmărește-ne în Social Media

folk, pop, world music

Taxi

Afiș Taxi concert la Berăria H pe 26 iunie 2015

La începutul unei veri pline,  trupa Taxi va ajunge în majoritatea zonelor țării însă va susține un ultim concert pentru publicul bucureștean, cu care urmează a se întâlni din nou abia la toamnă. Pe parcursul verii trupa lucreaza și la materiale noi cu care speră că își va surprinde plăcut fanii.

Concertul Taxi de la Berăria H va avea loc vineri, pe 26 iunie. Trupa a ales acest spațiu pentru ultimul concert al verii în București, datorită entuziamsumui cu care a fost întâmpinată la concertul precedent.

Bilete concert Taxi la Berăria H

  • cu loc în fața scenei - 40 de lei
  • acces general - 30 de lei

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi face spectacol cu fiecare apariție. Umorul fin al lui Dan Teodorescu și pofta de a cânta a întregii trupe sunt ingredientele care conferă unicitate fiecărui concert marca Taxi.
Pentru toți cei care și-au cumpărat deja bilet sau își vor cumpăra până luni 22 iunie, inclusiv, trupa are un cadou: câte un album. Acesta va fi oferit la intrare, în baza datei înscrise pe bilet.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 iunie 2015. Ref #79800

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.