Urmărește-ne în Social Media

rock, clasica

Tarja Turunen

Poster eveniment Tarja Turunen

Tarja Turunen, una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului simfonic, prezintă în premieră la Timișoara concertul special de Crăciun, "Christmas Together" alături de instrumentiști de muzică clasică. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Banatul pe 21 decembrie 2019.

Bilete concert Tarja Turunen la Filarmonica Banatul

  • VIP - 390 lei
  • Premium - 290 lei
  • Categoria I - 230 lei
  • Categoria II - 150 lei - SOLD OUT

Soprana și pianista finlandeză a ales să concerteze în Capitala Culturală Europeană, Timișoara, și să-și prezinte cel mai recent show, "Christmas Together", alături de orchestră simfonică la Filarmonica Banatului. Prin intermediul acestui spectacol, Tarja ne aduce mai aproape de magia Crăciunului alături de muzicienii extrem de talentați care o vor acompania pe scena.

Tarja Turunen este una dintre cele mai cunoscute soliste, fiind soprană lirică, compozitoare și pianistă. Artista de origine finlandeză a devenit cunoscută fiind solista formației de metal simfonic Nightwish, alături de care a cântat în perioada 1996-2005 , dând voce unor piese devenite clasice ca "Wishmaster", "Wish I Had an Angel" sau "Sleeping Sun".
După această perioadă, artista a debutat în cariera solo și a lansat mai multe albume de studio. Tarja este recunoscută pentru tehnicitatea impresionantă cu care interpretează atât metal, dar și muzică clasică, iar glasul acesteia a fost caracterizat ca find unul drept, puternic și emotiv. Totodata, talentul și autoritatea sa muzicala i-au adus și rolul de jurat în popularul talent show "The Voice of Finland".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 decembrie 2019. Ref #128588

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.