Urmărește-ne în Social Media

rock

Tarja Turunen

Poster eveniment Tarja Turunen

Tarja Turunen revine în România cu un concert ce va avea loc pe 18 octombrie 2022 la Arenele Romane din București. Concertul va avea loc indoor, în cort încălzit. Pe 19 octombrie, artista concertează la Form Space din Cluj-Napoca.

Bilete concert Tarja Turunen la Arenele Romane

  • Earlybird - 149 lei Acces General și 169 lei Golden Circle
  • Presale - 169 lei Acces General și 199 lei Golden Circle
  • La Acces - 200 lei Acces General și 230 de lei Golden Circle

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Info acces:

  • Copiii sunt 7 ani nu plătesc bilet, dar trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert, volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor amplasa suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind un spațiu propice pentru evenimentele de acest tip. Recomandă totuși să veniți la concert din timp. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a spațiului, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Tarja Turunen este una dintre vocile scenei metal care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numără printre cele mai cunoscute soprane ale lumii, statut pe care l-a câștigat atât prin colaborarea cu trupa Nightwish, cât și datorită carierei solo.

După aproape un deceniu alături de Nightwish, carismatica artistă a pornit un proiect solo care s-a bucurat de succes la nivel internațional. A urcat pe scenele celor mai mari festivaluri din lume, iar în cei peste 15 ani de carieră solo a lansat cinci albume de studio, cel mai recent, "In the Raw", fiind lansat în 2019.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 august 2021. Ref #141704

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.