Urmărește-ne în Social Media

clasica, rock, world music

Tarja - Dark Christmas 2024

Poster eveniment Tarja - Dark Christmas 2024

Tarja revine în România cu turneul "Dark Christmas" și va concerta la Arenele Romane din București pe 23 decembrie 2024. Evenimentul se va desfășura în cort încălzit, iar toate locurile vor fi pe scaune. Pe 22 decembrie, artista va prezenta show-ul și la Cluj, în Form Space.

Bilete concert Tarja - Dark Christmas 2024 la Arenele Romane

Earlybird: primele 100 din fiecare categorie:

  • Cat A - 299 lei
  • Cat B - 249 lei
  • Cat C - 179 lei

Presale:

  • Cat A - 319 lei
  • Cat B - 269 lei
  • Cat C - 199 lei

La acces:

  • Cat A - 350 lei
  • Cat B - 300 lei
  • Cat C - 250 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de bilete.

Concertul de la București va evidenția cel mai nou album lansat de Tarja - "Dark Christmas". Materialul a fost lansat în noiembrie 2023 și conține 12 colinde reinterpretate. Fiecare melodie a fost acompaniată de un cor de copii din care a făcut parte și fiica artistei, Naomi Cabuli Turunen.

Tarja Turunen este una dintre vocile scenei metal care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numără printre cele mai cunoscute soprane ale lumii, statut pe care l-a câștigat atât prin colaborarea cu trupa Nightwish, cât și datorită carierei solo.

După aproape un deceniu alături de Nightwish, carismatica artistă a pornit un proiect solo care s-a bucurat de succes la nivel internațional. A urcat pe scenele celor mai mari festivaluri din lume, iar în cei 19  ani de carieră solo a lansat nouă albume de studio.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 mai 2024. Ref #159358

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.