Urmărește-ne în Social Media

world music

Taraf de Caliu

Poster eveniment Taraf de Caliu

UPDATE: Evenimentul a fost reprogramat pentru 16 octombrie.

Pe 25 iunie, Taraf de Caliu va susține un concert la Kruhnen Musik Halle din Brașov. Ești așteptat să te bucuri de un show pe cinste.

Bilete concert Taraf de Caliu la Brașov

  • Acces General - 68,48 lei

Reguli de acces:

  • Accesul este permis numai persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare în baza adeverinței de vaccinare și a cărții de identitate.
  • Aceeași condiție se aplică și minorilor peste 16 ani, dar care trebuie să fie însoțiți de un părinte sau tutore legal. Pentru minorii sub vârsta de 16 ani accesul nu este permis.
  • Adeverința de vaccinare poate fi prezentată în original, copie sau format electronic.
  • Pentru un acces mai rapid la concert vă puteți înregistra în avans la club pe baza adeverinței de vaccinare, cărții de identitate și formularelor de înregistrare.

Program eveniment:

  • Open doors: 16:00
  • Warm up: 18:00 – 21:30
  • Taraf de Caliu: 21:30 – 22:30
  • Afterparty: 22:30 – 23:59

Lăutarii din Clejani sunt probabil printre cei mai inspiraţi şi înflăcăraţi lăutari din România, stilul muzical exuberant al regiunii sudului lor natal stimulându-i cu siguranţă în această privinţă. Aceștia au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra. Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul "The Man Who Cried") sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă.

Muzicienii din Clejani sunt ultima generație de lăutari care duc mai departe această muzică tradițională din sudul României, muzică ce i-a făcut unul dintre cele mai apreciate gipsy band din lume. Sub arcușul magic al violonistului Caliu, haiducii au pornit din nou la drum.

În anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 septembrie 2021. Ref #140269

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.