Urmărește-ne în Social Media

folk, world music

Țapinarii | Fără Zahăr

Afiș concert Tapinarii și Fara Zahar la Beraria H pe 22 mai 2015

În Orașul cu Chef de Viață oficial s-a instalat vara! Așa că pe 22 Mai, distracția se mută pe terasa de la Berăria H cu un super concert de folk alternativ îmbinat cu umor clasic românesc cu Țapinarii & Fără Zahăr. În prețul biletului va intra și noul album al Țapinarilor, pe care îl veți primi la intrare.

Bilete concert Țapinarii & Fără Zahăr la Berăria H

  • 15 lei

Rezervările se fac la vreau@berăriah.ro – cu până la 24 de ore înainte de eveniment și la 0725 345 345 – până în seara evenimentului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 mai 2015. Ref #78316

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.