Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Tango Simfonic la Castelul Bran

Raportează erori Data: sâmbătă, 4 august 2018Ora de incepere: 20:00 Loc:
Castelul Bran,
Brașov 58253

Orchestra Kronstadt, sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu, pianistul Mariano Castro și Analia Selis vor susține concertul "Tango Simfonic" la Castelul Bran (pe insula Lacului Mare din Parcul Regal) pe 4 august 2018.

Bilete concert Tango Simfonic

  • Acces General - 80 lei

Analia Selis este originară din Tucuman, Argentina. A început să cânte de mică, iar în anul 2002 a obținut "Diploma in Vocal Performance" la"Longy School of Music (Boston,USA). Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul  de Aur 2014 și a reuși să se claseze pe locul 3. În anul 2009, Analia a fost invitată pentru a doua oară să cânte în Piața Festivalului George Enescu, alături de chitaristul Julio Santillan (Argentina), violoncelistul Răzvan Suma (România), și actrița Mihaela  Teleoaca (România). În anul 2014, Analia a debutat în arta tangoului, în turneul național "Vă place tango?" împreună cu violoncelistul Răzvan Suma și chitaristul Julio Santillan. În anul 2015 a lansat proiectul "Tango Simfonic", tango aranjat pentru orchestra de cameră,pian și voce, călătorind de atunci și până în prezent prin toată țara, în colaborare cu cele mai importante filarmonici din România.

Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator, solist sau membru în diferite formații, Mariano Castro, argentinian din Buenos Aires, s-a stabilit din 2013 în România. A adus cu el vasta sa cultură muzicală,un statut recunoscut la nivel mondial și o mare bucurie  de a cânta. Mariano Castro, cetățean de onoare al „Orașului Vânturilor Bune”, Buenos Aires, este membru al celebrei trupe neotango Narcotango, dublu nominalizată la Latin Grammy Awards (2009 și 2010) și nepot al unei pianiste care a lucrat cu legendarul compozitor de tango Julio DeCaro. Este cunoscut în România ca partener de concerte de tango al unui alt muzician din Argentina, Analia Selis.

Dirijorul Cristian Oroșanu a debutat la pupitrul unor ansambluri de renume,dirijand Orchestre de Paris, Orchestre National de Bordeaux și Orchestra Tonhalle din Zürich. În ultimii ani, a avut ocazia să lucreze ca dirijor asistent cu Yutaka Sado, Mstislav Rostropovici și Ingo Metzmacher.

Kamerata Kronstadt sprijină atât proiecte sociale ale Brașovului, prin susținerea unor concerte caritabile, cât și proiecte educaționale, în vederea formării muzicale a publicului brașovean foarte tânăr, prin susținerea unor concerte educative dedicate exclusiv copiilor.

Vezi mai multe știri și materiale despre Analia Selis

Calendar concerte

<< apr. 2019 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE