Urmărește-ne în Social Media

folk, world music

Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei

Poster eveniment Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei

Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Alexandru Andrieș și Mircea Vintilă vin cu spectacolul "Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei" în Grădina Cetății Râșnov. Evenimentul are loc pe 26 august 2022 și face parte din Festivalul de Film și Istorii Râșnov.

Bilete concert Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei

  • Presale - 40 lei

Nimeni nu credea că Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă vor cânta împreună minunatele lor piese al căror diapazon o să fie prietenia. Se întâmpla în 2003 - un concert pe care aproape două mii de persoane l-au văzut și l-au auzit.

Acum, cele patru voci marcante ale muzicii românești vor urca din nou pe scenă în această formulă pentru a încânta publicul cu piese cunoscute și îndrăgite.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 iunie 2022. Ref #148274

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.