Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

SUUNS la Club Control

Raportează erori Data: sâmbătă, 13 aprilie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Club Control,
București 27444
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook

Art-rockerii canadieni SUUNS revin în concert la Control Club, pe 13 aprilie, în cadrul unui turneu balcanic de promovare a celui mai recent album, "Felt". În deschidere va cânta duo-ul Scattered Clouds, un nou export experimental al scenei muzicale din Quebec.

Bilete concert SUUNS în Club Control

  • Acces General - 50 lei

Înființată în 2007, la Montreal, trupa SUUNS îi are în componență pe vocalul/chitaristul Ben Shemie, basistul/chitaristul Joe Yarmush, toboșarul Liam O’Neill și clăparul Max Henry. Cu un sound ce trece prin art rock, neo-psychedelia, krautrock și art punk, dar înglobează și influențe techno și future-pop, formația are în palmares patru albume de studio.

După un prim concert susținut la București în 2014, în turneul de promovare a apreciatului album "Images Du Futur", nominalizat la Polaris Music Prize, canadienii revin la Control Club cu un nou disc, "Felt", lansat anul trecut.

Înregistrat la Breakglass Studios din Montreal, cu ajutorul producătorului John Congleton (St Vincent), "Felt" este expresia unei libertăți muzicale ce permite trupei să exploreze influențe future-pop hipnotizante în piesa "X-ALT", sau combinații de sunete organice și sintetizatoare, în "Watch You, Watch Me".

SUUNS se declară influențați de Andy Stott și My Bloody Valentine, însă nu sună deloc ca aceștia, ci își propun să meargă dincolo de fuziunea dintre muzica instrumentală propriu-zisă și cea computerizată, ce le-a adus eticheta de "muzică rock dansabilă".

Vezi mai multe știri și materiale despre SUUNS

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE