Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Super Nostalgia - 80's la J'ai Bistrot

Raportează erori Data: joi, 29 august 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
J'ai Bistrot,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Petrecerea Super Nostalgia - 80's (silent party) va avea loc la J'ai Bistrot pe 29 august 2019. Accesul se face începând cu ora 20:00, atunci când participanții pot da năvală înspre căștile wireless.

Bilete Super Nostalgia - 80's la J'ai Bistrot

  • Presale - 15 lei
  • La intrare - 20 lei

Dj-ii Dox și Zamora vor delecta publicul cu ritmuri de Funk/Disco/Oldies (şi nu numai) direct de pe viniluri, magnetofon ori casete.

Liviu Zamora este o legendă a undelor radio românești cu peste 25 de ani de experiență în domeniu ce a încântat oamenii din J'ai Bistrot în ultimii ani cu serile de întâlniri muzicale inedite sub a sa emblemă: Zam-Ora de Muzică.

Fostul producător și VJ al emisiunii "Yo!" de pe MTV, DJ Dox vine cu o selecție de muzică funk, breaks și ceva treburi bune de tot de prin anii '80.

Cei doi vor pune muzică pe acelaşi canal muzical în regimul de back 2 back.

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE