Urmărește-ne în Social Media

Super Costel

Poster eveniment Super Costel

Costel va prezenta în această toamnă un nou show de zile mari pe scena Teatrului de Vară din Herăstrău. Toamna se numără bobocii și se asculta glumele cele mai bune. Vino să te convingi și singur sau să râzi alături de prietenii tai pe 26 septembrie.

Bilete Super Costel la Teatrul de Vară Herăstrău

  • Acces General - 60 lei
  • Testare rapidă la acces - 30 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la acces, dar și celor vaccinați, celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile.
  • Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost, de către personal autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Costel este unul dintre primii actori care au ajutat la promovarea şi consolidarea curentului stand-up în România. În 2004, când era student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a făcut parte din trupa Deko, prima trupa de stand up comedy de la noi. Aşa a ajuns la o schimbare radicală în cariera lui şi s-a îndreptat spre actorie.

Costel Bojog este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică şi are în palmares atât show-uri de stand-up şi improvizaţie, cât şi piese de teatru, filme şi seriale tv (filmele lui Cristian Mungiu - "Amintiri din Epoca de Aur", "4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile" , serialul tv "Ai noştri" sau spectacole de teatru regizate de Felix Alexa sau Alexandru Mazgăreanu).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 august 2021. Ref #141891

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.