Urmărește-ne în Social Media

Sunt un orb - Horațiu Mălăele

Poster eveniment Sunt un orb - Horațiu Mălăele

Pe 25 august, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Horațiu Mălăele va urca pe scenă cu o demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului "Sunt un orb", varianta cu multe "lovituri de teatru", așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Bilete Sunt un orb - Horațiu Mălăele

  • Categoria A - 114,36 lei

"Sunt un orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2021. Ref #141462

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.