Urmărește-ne în Social Media

Sunt un orb - Horațiu Mălăele

Poster eveniment Sunt un orb - Horațiu Mălăele

Pe 29 septembrie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, Horațiu Mălăele va urca pe scenă cu o demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului "Sunt un orb", varianta cu multe "lovituri de teatru", așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Bilete Sunt un orb - Horațiu Mălăele

  • VIP - 134,36 lei
  • Categoria 1 - 104,36 lei

"Sunt un orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2021. Ref #141468

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.