Urmărește-ne în Social Media

rap, rock

Summer Well Festival 2018

Poster eveniment Summer Well Festival 2018

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 10-12 august. Trupele anunțate pentru vara lui 2018 sunt: Justice, Bastille, The Kooks, Kodaline,Cigarettes After Sex,  Sofi Tukker, Oscar and the Wolf, Tom Grennan, HMLTD și Isaac Gracie. În seara de vineri, 10 august, va fi organizat deja tradiționalul Night Picnic, cu participarea lui RHYE și a Bucharest Symphony Orchestra. UPDATE: În urma retragerii trupei Rationale, line-up-ul a fost reîntregit cu Oscar and the Wolf.

Bilete Summer Well Festival 2018

 • Acces General - 297 lei
 • Bilet pe zi - 210.60 lei
 • Night Picnic - 81 lei

(poți cumpăra folosind formularul de comandă de mai jos)

Consultă regulile de acces la festival

Important! Sâmbătă, autobuzele Summer Well vor pleca din București dintr-o nouă locație, din Piața Chibrit: intersecția străzilor Calea Grivitei cu Bd. Ion Mihalache.

Programul Summer Well Festival 2018

Vineri, 10 august:

 • 18:00 Deschiderea porților
 • 21:30 Bucharest Symphony Orchestra
 • 23:00 RHYE

Sâmbătă, 11 august:

 • 12:00 Deschiderea porților

Main Stage:

Red Bull Music Stage:

After Party: 

 • 00:30 Logan Fisher (Londra, UK),. Bogman TCFC

Duminică, 12 august:

 • 12:00 Deschiderea porților

Main Stage:

Red Bull Music Stage:

 • 20:00 Culese din Cartier prezintă #totsatu: Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Drații Grime, Fantome, Basska, Celula de Criză, Hanu cu Bragă

Programul Summer Well 2018

Scena Red Bull Music Stage la Summer Well 2018

Anul acesta, Summer Well va avea o nouă scenă - Red Bull Music Stage, unde vor concerta: Lady Leshurr, Tsar B, Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grime, Fantome, Basska, Argatu' și Moș Martin, Celula de Criză, Hanu' cu Bragă.

Camping la Summer Well Festival 2018

În acest an, organizatorii vor organiza și o zonă de campare, chiar între copaci. Campingul va beneficia de toalete, dușuri și zone de alimentare cu electricitate. Toate pachetele de corturi pot fi comandate în prezența unui abonament la festival:

 • Camping Spot - 99 lei
 • Basic Camping 1 person - 219 lei
 • Basic Camping 2 persons - 318 lei
 • Camping Flying Tent 2 persons - 498 lei
 • Camping Flying Tent Extra 3 persons - 647 lei

Cum ajungi la Summer Well Festival 2018 - Opțiunile de transport

Festivalul Summer Well se bucură de funcționarea unei linii speciale RATB (doar sâmbătă și duminică), care face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele au plecarea din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei). Sâmbătă și duminică, linia de transport va funcționa începând cu ora 12:00, iar ultima cursă de întoarcere de la Domeniul Știrbey spre București va fi la ora 04:00. Cursele vor fi din 30 în 30 de minute. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 de minute, tariful fiind de 7 lei pentru cei care au portofel electronic RATB și cu 1,6 lei mai mult pentru cei ce își vor cumpăra bilete din stația de autobuz.

Cei care vor să ajungă cu automobilul personal pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu mașinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Reguli de acces la Summer Well 2018

Spectatorii nu vor putea intra la festival cu vreun element din listă: mâncare, băuturi, sticle; animale de companie; aparate de înregistrare audio-video; aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil); umbrele; artificii, materiale toxice; arme, cutițe, lanțuri, obiecte periculoase, spray paralizant; căști de motocicletă sau bicicletă; droguri;

Spectatorii pot intra la festival cu aparate foto compacte (cu obiective nedetașabile).

Accesul copiilor la Summer Well

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet valid poate intra cu un singur copil fără să-i achite bilet minorului).

Summer Well este un festival concentrat pe muzică alternativă, distracție și artiști iubiți de un public larg. În 2017 pe scena festivalului au urcat trupele Editors, Birdy, Metronomy, The Kills, Interpol, Oh Wonder, Roosevelt, Glass Animals, Honne și Nothing But Thieves (galerii foto pe fiecare trupă).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 august 2018. Ref #102524

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.