Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Summer Well 2022

Poster eveniment Summer Well 2022

Summer Well 2022 se va desfășura la Domeniul Știrbey din Buftea în perioada 12-14 august. Printre trupele anunțate se numără Arctic Monkeys, Nothing but Thieves, Inhaler, ROOSEVELT, SELF ESTEEM, Hayes & Y.

Bilete Summer Well 2022

  • Abonament - 575 lei + taxe

Info acces:

  • Pentru că siguranță participanților este o prioritate, organizatorii vor lua toate măsurile necesare în contextul pandemiei. Festivalul va respectă toate deciziile autorităților din perioada respectivă. Premisa deținerii unui certificat verde pentru a putea participa, trebuie luată în calcul.

Cap de afiș pentru ediția din acest an este trupa Arctic Monkeys, care a anunțat recent un turneu european, cu evenimente în țări precum Croația, Bulgaria sau Cehia. Speranța fanilor români că muzicienii vor poposi cumva și în România a devenit realitate, când organizatorii Summer Well au anunțat că Arctic Monkeys va urca pe scena festivalului.

Acestora li se vor alătura Nothing But Thieves, Jungle, Future Islands, Inhaler, Channel Tres, Alice Merton, Roosevelt, Self Esteem, Sad Night Dynamite, Lea Porcelain și Hayes & Y. 

Anul trecut, Summer Well a găzduit o ediție specială - Limited Edition. Evenimentul a avut loc în perioada 12 - 15 august, din line-up făcând parte artiști precum Woodkid, Balthazar, L'Imperatrice, Modeselektor, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, The Kryptonite Sparks, Dimitri's Bats, Hip Hop la Feminin, Rejjie Snow, Princess Nokia, Moonlight Breakfast, Hercules & Love Affair, Valeria Stoica, Zimbru și Bruja.

Trupa Golan, de asemenea prezentă pe lista confirmărilor, a lansat un nou album în cadrul festivalului, iar Orchestra Simfonică București a susținut un concert inedit în cadrul Night Picnic.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 aprilie 2022. Ref #141665

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2022 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.