Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Summer Well 2015 la Domeniul Știrbey

Summer Well 2015 Raportează erori Data: sâmbătă, 8 august 2015- duminică, 9 august 2015Ora de incepere: 17:00 Loc: Organizator: Livada
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cea de-a 5-a ediție a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 8-9 august 2015. Ca și în anii anteriori, în fiecare zi vor concerta câte 5 trupe. Porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00.

Line-up Summer Well 2015:

[tab: Sâmbătă, 8 august 2015]

 • 17:15 - Circa Waves
 • 18:30 - Kwabs
 • 19:45 - The Maccabees
 • 21:15 - La Roux
 • 22:45 - Foals - vezi galeria foto

[tab: Duminică, 9 august 2015]

 • 17:00 - Sohn
 • 18:15 - Foxes
 • 19:30 - Jungle
 • 21:00 - The Wombats
 • 22:30 - Kasabian

[tab:END]

Prețuri bilete și abonamente la Summer Well 2015:

 • abonamente standard - 258,12 lei (239 de lei + taxe)
 • biletele de o zi pot fi cumpărate doar de la intrarea în spațiul festivalului

Transportul la Summer Well

Festivalul Summer Well se bucură de funcționarea unei linii speciale RATB, care face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele au plecarea din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) și circulă fără oprire până la Domeniul Știrbey din Buftea. Linia de transport va funcționa  începând cu ora 14:30, din 15 în 15 minute (cu aproximație). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute, tariful fiind de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei fără).

Ultimul autobuz va pleca spre Domeniul Știrbey la ora 20:30.

Întoarcerea de la Summer Well: Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Autobuzele vor pleca după terminarea concertelor (linia de transport dedicată nu este una cu program de funcționare în continuu) și vor face mai multe drumuri intre Buftea și București.

Cei care vor să ajungă cu automobilul personal pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu mașinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Reguli de acces la Summer Well

Spectatorii nu vor putea intra la festival cu vreun element din listă:

 • mâncare, băuturi, sticle
 • animale de companie
 • aparate de înregistrare audio-video
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • umbrele
 • artificii, materiale toxice
 • arme, cutițe, lanțuri, obiecte periculoase, spray paralizant
 • căști de motocicletă sau bicicletă
 • droguri

Spectatorii pot intra la festival cu aparate foto compacte (cu obiective nedetașabile)

Accesul copiilor la Summer Well

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet poate intra gratis cu un singur copil).

Servirea la Summer Well

Produsele și serviciile sunt disponibile în locuri special amenajate (bar, food court). Plata serviciilor și a produselor în incinta evenimentului se va face cu token-uri. Contravaloarea token-urilor poate fi recuperată în ambele zile de festival, până la închiderea porților.

Schimbări:

 • În locul lui Dan Croll va cânta londonezul Christopher Taylor, aka Sohn. Dan Croll nu mai poate participa la festival din cauza unor schimbări ivite în programul său de înregistrări.

Anul trecut au concertat următoarele trupe: BastilleJohn Newman, The 1975, Chlöe Howl, Prides - sâmbătă și PlaceboThe National, Miles Kane, Tom Odell, Reptile Youth - duminică. Urmărește aici galeriile de poze de la fiecare concert în parte.

Vezi mai multe știri și materiale despre Circa WavesFoalsFoxesJungleKasabianKwabsLa RouxSohnThe MaccabeesThe Wombats
RECOMANDARE:Muzica artiștilor de la SummerWell 2015 în promoție

ad-summerwell2015-muzica-emag

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE