Urmărește-ne în Social Media

SUMMER WELL 2011

 • Data
  sâmbătă, 13 august 2011 - duminică, 14 august 2011
 • Ora de începere
  14:00
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  abonamente de 99 lei

Summer Well Festival 2011Summer Well 2011, cel mai nou festival anunțat pentru această vară va avea loc pe 13 și 14 august 2011 în cadrul Domeniului Știrbey din Buftea.

Locul de desfăşurare al festivalului este unul unic, Domeniul Știrbey fiind renumit pentru istoria sa extraordinară și apreciat pentru frumusețea parcurilor și grădinilor de care dispune.

Astfel, peluza din faţa Pavilionului Central va fi locul scenei principale, vederea către Lacul Buftea ce va deveni Sunset Café, iar sălile din pavilionul Regina Maria vor găzdui un cinematograf, spaţii de expoziţii şi un centru de presa. Spaţiile istorice – Palatul Știrbey, Capela, Turnul de apă – vor deveni repere pentru diverse activităţi de festival.

În line-up-ul festivalului, organizatorii au promis 10 trupe importante de pop și rock, până acum confirmându-și prezența:

- 13 august: Noisettes, Graffiti6, Mystery Jets, Chew Lips, Plan B
- 14 august: Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club, Alex Clare

Pentru Summer Well nu sunt disponibile bilete pentru fiecare zi de festival, ci doar abonamente pentru cele două zile de muzică.

Astfel abonamentele costă 99 de lei și pot fi achiziționate din magazinele Orange și online de pe easytickets.ro și eventim.ro.

Copii sub 12 ani însoţiţi de adulţi au accesul gratuit.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27483

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.