Urmărește-ne în Social Media

rock

Summer in the City - Concert The R.O.C.K.

Poster eveniment Summer in the City - Concert The R.O.C.K.

The R.O.C.K. va susține un concert tribut AC/DC la Arena Tei din București pe 6 august, de la ora 20:00. Evenimentul se desfășoară în aer liber și respectă toate normele în vigoare referitoare la distanțarea socială.

Summer in the City - Concert The Rock

  • 260 lei - Pachet VIP (pachetul include nachos și o băutură, 4 locuri VIP cu măsuță)
  • 200 lei - Categoria 1 - Bilet 4 persoane
  • 150 lei - Categoria 1 - Bilet 3 persoane
  • 100 lei - Categoria 1 - Bilet 2 persoane
  • 45 lei - (Categoria 2. Bilet individual)

Reguli de acces:

1. La intrare, sunteți rugați să prezentați biletul/biletele primite/achiziționate pe e-mail pentru a fi scanate. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile la care și-au cumpărat bilet.
2. Accesul publicului este permis numai în condițiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în zona de eveniment.
3. Organizatorul își rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura măsurată la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului) sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
4. Spectatorii vor urma traseul desemnat special către locurile procurate, respectând indicațiile organizatorului.
5. Fiecare bilet are alocat un scaun sau sector în interiorul căruia este permis accesul într-un spațiu a maximum 4 persoane. Ieșirea din zona alocata (spațiu / sector) se poate face doar în următoarele situații:
- Deplasarea la toaletă
- Urgență medicală
- Deplasare aprovizionare cu mâncare din zona special amenajată
- Deplasare aprovizionare cu băuturi din zona special amenajată
- Pentru a evita aglomerația în zonele de food & drinks se recomandă ca o singura persoană din 4 să efectueze aprovizionarea pentru tot grupul
6. În toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanța de minimum 1,5 m.
7. Purtarea măștii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toată durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziția publicului măști medicale de unică folosință.
8. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
9. Pe parcursul evenimentului publicul este invitat să își dezinfecteze periodic mâinile cu dezinfectant propriu sau cu cel pus la dispoziție de organizator.
10. Organizatorul recomandă ca publicului să ajungă în zona de eveniment cu minim 1h înainte de ora de începerea a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor și a temperaturii.

Au pornit în 2012 și, de la cluburi până la cele mai mari scene de festival, The R.O.C.K. s-au stabilit ca fiind cea mai buna trupa-tribut AC/DC a Europei, ei recreând cu acuratețe atât sunetul, cât și energia explozivă a formației australiene.

Începând cu 2020, trupa include în spectacol și un set special cu piesele lor originale, sub denumirea THE ROCK OUT, sărbătorind, astfel, lansarea albumului lor de debut "What a Woman": o colecție de rock’n’roll feroce, avându-i ca invitați speciali pe bateristul Mike Terrana, dar și pe Dave Evans, primul solist AC/DC.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 iulie 2020. Ref #134461

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.