Urmărește-ne în Social Media

electronica

Șuie Paparude, Basska, Argatu, Cred că Sunt Extraterestru

Poster eveniment Șuie Paparude, Basska, Argatu, Cred că Sunt Extraterestru

Pe 31 iulie, Șuie Paparude, Basska, Argatu' și Cred Că Sunt Extraterestru se reunesc sub conceptul SINTETIZATOR, dând un #ReStart în forță muzicii electronice. Pentru acest eveniment cu adevărat special, Romexpo Arena s-a pregătit cu un spațiu generos de 2500 locuri, ecrane, lumini și sonorizare pe măsură.

Bilete concert Șuie Paparude, Basska, Argatu, Cred că Sunt Extraterestru

  • 50 lei - Acces General (presale)
  • 250 lei - Masă VIP (include o sticlă de tărie (whisky/vodka) și șase răcoritoare)

Reguli de acces:

  • Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.
  • Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)
  • Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nicio dovadă medicală pentru participarea la spectacol.
  • Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

Șuie Paparude și-a câștigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Succesul lor nu a dus la plafonarea artistică, ci dimpotrivă, a motivat un update permanent și căutarea continuă a unui vibe creativ pozitiv. Hauteculture, Bean şi Michi și-au delectat fanii numeroși și variați fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep.

Basska nu e doar o trupă, este un concept. Și-a început activitatea în 2012, în București. Formația îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. La începutul anului 2014, Basska a pornit într-un turneu național de promovare, participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In- Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fân Fest sau Colors of Cluj.

Argatu' este un proiect marca "Culese din cartier". Artistul s-a născut în Fălticeni, un oraş mic, înconjurat de păşuni verzi, arbori şi culoare frumoasă. Străbunicul său obișnuia să cânte la caval pentru propria plăcere. La vârsta de 18 ani, inspirat de primul album Subcarpati, a început să îmbine diverse genuri muzicale cu folclorul românesc.

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă care și­-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de Live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei “Power pe Vinil” Alexandru (synth­uri și scratch), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (inginer de sunet) și Dan Basu (lumini si vizuale) și la producție cu Bean, Fantome și Power pe Vinil. Stilul muzical variat este o fuziune între rap tradițional cu diverse elemente de rock alternativ, electro, funk și rock psihedelic.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 iulie 2021. Ref #140780

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.