Urmărește-ne în Social Media

reggae, rock

Suburbia11

Poster eveniment Suburbia11

Suburbia11 va susține un concert la Faber din Timișoara pe 11 septembrie. Ești invitat să te bucuri de interpretări pline de energie, astfel încât devine aproape imposibil să rămâi nemișcat la auzul vreunei piese.

Bilete concert Suburbia11 la Timișoara

  • Acces General - 30 lei

"Suntem Suburbia11, cântăm ska-punk-reggae-balkanic și de fiecare dată când am ajuns la voi în oraș a ieșit o mega petrecere! Nu acceptăm mai puțin nici acum, pentru că venim la voi cu vibe-uri noi, mai multă energie și super veselie, pe 11 septembrie, la Faber!"

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 septembrie 2021. Ref #142056

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.