Urmărește-ne în Social Media

rap, world music

Subcarpați - Dă-i Foale V

Poster eveniment Subcarpați - Dă-i Foale V

Pe 25 mai, la Arenele Romane din București, are loc cea de-a cincea ediție a show-ului Dă-i Foale. Cum Subcarpați cântă despre tradiții, așa și Dă-i Foale și Sărbătoarea Subcarpați sunt concertele tradiționale ale trupei, an de an!

Bilete Subcarpați - Dă-i Foale V la Arenele Romane

  • presale: 99 lei Acces General și 140 lei Golden Circle (în fața scenei)
  • la intrare: 120 lei Acces General și 170 lei Golden Circle (în fața scenei)

**La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul agenției de ticketing.

***Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit.

Cea mai mare grupare muzicală independentă din România, Subcarpați, s-a născut în urmă cu aproximativ 14 ani, la inițiativa lui Bean MC și este compusă dintr-un grup de prieteni mânați de pasiunea pentru muzică și folclor.

Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Trupa vorbește prin muzica sa despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale, fără să le transforme într-un discurs patetic.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2024. Ref #157456

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.