Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Subcarpați - Dă-i Foale! la Arenele Romane

Raportează erori Data: vineri, 24 mai 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București
Organizator: BestMusic Live Concerts
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 24 mai, la Arenele Romane, Subcarpați promite un show ce se anunță a fi cea mai mare producție "Subcarpați" de până acum. Invitații speciali ai evenimentului sunt Maestrul Caliu, Mircea Florian și Mara. În deschidere va cânta Via Dacă.

Bilete Subcarpați - Dă-i Foale! la Arenele Romane

  • Acces General - 100 lei
  • Golden Circle (în fața scenei) - 150 lei

*bilete se găsesc doar la intrare

Reguli de acces:

Accesul se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep în jur de ora 20:00. Se anunță vreme frumoasa seara după ora 19:00, dar în caz de ploaie există pelerine de ploaie la vânzare. Dacă aveți pelerine de acasă, veniți cu ele. Nu este permis accesul cu umbrele.

Biletele se pot scana și de pe telefon, nu e nevoie să le printați.

Vânzarea de băuturi și mâncare se va face pe jetoane, iar cea de merchandise (tricouri) pe cash. La casele de jetoane puteți plăti și cu cardul, dar nu la casa de bilete.

Cea mai mare grupare muzicală independentă din România, Subcarpați, s-a născut în urmă cu 9 ani, la inițiativa lui Bean MC și este compusă dintr-un grup de prieteni mânați de pasiunea pentru muzică și folclor.

Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Trupa vorbește prin muzica sa despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale, fără să le transforme într-un discurs patetic.

Din 2009 până în prezent, Subcarpați a lansat 7 materiale discografice:

- “Etnologic” (2010)
- "Subcarpați" (2010)
-  Compilația "Culese din Cartier" (2011)
- "Underground Folclor" (2012)
- "Pielea de găină" (2014)
- "Satele Unite ale Balcanilor" (2016)
- "Zori și Asfințit" (2018)

Cel mai recent album, în două volume, "Zori și Asfințit", a fost lansat pe 1 decembrie 2018 în cadrul show-ului care a devenit deja tradiție pentru fanii trupei.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Mircea FlorianSubcarpatiVia Dacă

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE