Urmărește-ne în Social Media

electronica, rap, world music

Subcarpați - Dă-i Foale!

Poster eveniment Subcarpați - Dă-i Foale!

Pe 24 mai, la Arenele Romane, Subcarpați promite un show ce se anunță a fi cea mai mare producție "Subcarpați" de până acum. Invitații speciali ai evenimentului sunt Maestrul Caliu, Mircea Florian și Mara. În deschidere va cânta Via Dacă.

Bilete Subcarpați - Dă-i Foale! la Arenele Romane

  • Acces General - 100 lei
  • Golden Circle (în fața scenei) - 150 lei

*bilete se găsesc doar la intrare

Reguli de acces:

Accesul se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep în jur de ora 20:00. Se anunță vreme frumoasa seara după ora 19:00, dar în caz de ploaie există pelerine de ploaie la vânzare. Dacă aveți pelerine de acasă, veniți cu ele. Nu este permis accesul cu umbrele.

Biletele se pot scana și de pe telefon, nu e nevoie să le printați.

Vânzarea de băuturi și mâncare se va face pe jetoane, iar cea de merchandise (tricouri) pe cash. La casele de jetoane puteți plăti și cu cardul, dar nu la casa de bilete.

Cea mai mare grupare muzicală independentă din România, Subcarpați, s-a născut în urmă cu 9 ani, la inițiativa lui Bean MC și este compusă dintr-un grup de prieteni mânați de pasiunea pentru muzică și folclor.

Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Trupa vorbește prin muzica sa despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale, fără să le transforme într-un discurs patetic.

Din 2009 până în prezent, Subcarpați a lansat 7 materiale discografice:

- “Etnologic” (2010)
- "Subcarpați" (2010)
-  Compilația "Culese din Cartier" (2011)
- "Underground Folclor" (2012)
- "Pielea de găină" (2014)
- "Satele Unite ale Balcanilor" (2016)
- "Zori și Asfințit" (2018)

Cel mai recent album, în două volume, "Zori și Asfințit", a fost lansat pe 1 decembrie 2018 în cadrul show-ului care a devenit deja tradiție pentru fanii trupei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2019. Ref #120994

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.