Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Stone Sour la Arenele Romane

Raportează erori Data: marți, 26 iunie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București
Organizator: Metalhead
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Stone Sour va concerta la Arenele Romane pe 26 iunie 2018, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Hydrograd".

Program Stone Sour:

 • 17:45: VIP & Early Entry Tickets
 • 18:00 - 19:00: Stone Sour VIP Meet and Greet
 • 19:00: Deschiderea porților
 • 20:10 - 21:00: Nothing More
 • 21:30 - 22:55: Stone Sour

Bilete concert Stone Sour 2018 la București

PRESALE (până pe 26 iunie):

 • Categoria A: 175 de lei
 • Categoria B: 155 de lei - SOLD OUT
 • Categoria C: 110 de lei

La intrare:

 • Categoria A: 185 de lei
 • Categoria B: 159 de lei
 • Categoria C: 120 de lei

*Pachete speciale:

Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, brățara specială- doar 50 de buc) - 404 lei

Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson și snur - doar 75 de bucati)

 • 616 lei (earlybird) / 636 lei (presale)

Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces într-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson și șnur - doar 6 bucăți)

 • 1311 lei (earlybird) / 1331 lei (presale)

Reguli de acces:

 • Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 18:00, iar concertele încep de la 19:15! Doar posesorilor de VIP & Early Entry Tickets li se va permite accesul la ora 17:45. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Stone Sour va urca pe scena de la ora 21:30. Concertul are loc în aer liber.
 • Este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, Sticle, conserve, artificii, obiecte periculoase, arme, băuturi sau mâncare, umbrele.
 • Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
 • La intrarea în locație toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Contravaloarea jetoanelor ramase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 •  Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățara la acces.

Accesul copiilor la concertul Stone Sour

 • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Stone Sour este o trupă americană de alternative metal care a luat naștere în 1992. Se poate lăuda cu trei nominalizări la Premiile Grammy, toate la categoria Best Metal Performance și cu peste 2 milioane de albume vândute în Statele Unite. În prezent, Stone Sour înseamnă Corey Taylor (voce, chitară solo și în cunoscuta trupa Spliknot), Jonsh Road (chitară), Roy Mayorga (tobe), Jimmy Chow (bas) și Christian Martucci (chitară). Cel mai recent material, "Hydrograd", a fost lansat pe 30 iunie via Roadrunner Records și a câștigat premiul pentru Hard Rock Album of The Yeard la Premiile Loudwire.

Vezi mai multe știri și materiale despre Stone Sour

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE