Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Sting la BT Arena (Sala Polivalentă) Cluj-Napoca

Raportează erori Data: marți, 17 octombrie 2017Ora de incepere: 18:00 Loc: Organizator: Emagic
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Sting revine în România cu un concert ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017.

Bilete Concert Sting la Cluj-Napoca

Fanii Sting au la dispoziție 6 categorii de bilete dintre care sa aleaga, preturile variind in functie de distanta fata de scena:

 • Categoria I, cu loc pe scaune - 467 de lei - SOLD OUT
 • Categoria II (Golden Circle), in picioare - 346 lei - SOLD OUT
  cu varianta Categoria II (Golden Circle), in picioare - cu intrare Early Entry - 703 lei - SOLD OUT
 • Categoria III, cu loc pe scaun - 286 de lei
 • Categoria IV, cu loc pe scaun - 256 de lei
 • Categoria V, cu loc pe scaun - 226 de lei - SOLD OUT
 • Categoria VI, în picioare - 146 de lei - SOLD OUT
 • Categoria Hot Seats, cele mai bune locuri din sala - 823 de lei - SOLD OUT
  Biletele hot seats oferă acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sală, precum și un pachet special ce conține: o legitimație suvenir din partea turneului Sting, un cadou și chiar posibilitatea de a întâlni câțiva dintre membrii echipei lui Sting.

Program

Accesul pentru concert se va face începând cu ora 18:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18:30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20:00, în deschiderea show-ului Sting, va canta Joe Sumner, Sting urmând să își înceapă concertul în jurul orei 21:00.

Reguli de acces

 • Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spațiul de concert nu va fi permis.
 • În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.
 • În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doza zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.
 • Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi câte o brățară pe care trebuie să o păstreze pe toată durata spectacolului.
 • Odată ieșiți în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenția și asupra faptului că exista foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil sa nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeași zonă.
 • În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.
 • Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârsta. Totodată, recomandam părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Minorii trebuie sa fie însoțiți de un adult.
 • Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marți.

Evenimentul este inclus în cadrul turneul 57th & 9th   și promovează lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu același nume. Pentru acest show, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe) și Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner ca invitat special, dar și de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul cu puternice influențe rock care a început în America de Nord în luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de orașe din Europa, America Centrală și de Sud și Asia, primind recenzii deosebite atât din partea fanilor, cât și din partea criticilor.

Vezi mai multe știri și materiale despre Sting

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE