Urmărește-ne în Social Media

rock

Steve Vai

Poster eveniment Steve Vai

Steve Vai revine la București cu un concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 24 aprilie. Ești invitat să te bucuri de o seară electrizantă și de acorduri de neuitat.

Bilete concert Steve Vai la Sala Palatului

Biletele se vor pune la vânzare începând cu 20 ianuarie și vor avea următoarele prețuri:

 • Earlybird - primele 200 de bilete din fiecare categorie - Cat A 259 lei, Cat B 199 lei, Cat C 149 lei, Cat D 99 lei - sold out
 • Presale - Cat A 279 lei - sold out, Cat B 219 lei - sold out, Cat C 169 lei, Cat D 119 lei
 • La acces - Cat A 300 lei, Cat B 250 lei, Cat C 200 lei, Cat D 150 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de ticketing al agenției de bilete.

Program concert Steve Vai la Sala Palatului:

 • 19:00 - Acces
 • 20:00 - Concert Steve Vai

REGULI DE ACCES

 • Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel sunteți rugați să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la concert.
 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.
 • Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe baza de bilet și doar însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Este recomandat să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, sunteți rugați ca pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.
 • Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.
 • Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve, arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii, substanțe interzise (cf. legii 143 / 2000), mâncare sau băuturi de orice fel, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare, consumul de droguri sau de alte substante ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare.

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI

 • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor.
 • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburătoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor.
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă.
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă.
 • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor.

Concertul de la București face parte din turneul "Inviolate World Tour", ce promovează cel mai nou album al artistului. "Inviolate" a fost lansat pe 28 ianuarie 2022.

"Turneul Nord American a fost excepțional. Eu și trupa ne-am pregătit bine și abia aștept să prezint chitara Hydra fanilor din Europa cu care nu am apucat să mă văd anul trecut. Reacțiile voastre la albumul <<Inviolate>> au fost foarte pozitive și asta s-a văzut în presă, în numărul de bilete vândute și în energia spectatorilor așa că așteptam cu nerăbdare acest turneu" - Steve Vai.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 aprilie 2023. Ref #152107

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.